REPARATION OCH SERVICE AV VITVAROR

Har du en vitvara som krånglar? När kylskåpet eller tvättmaskinen går sönder kan det kännas som att vardagen vänds uppochner. Våra tekniker hjälper dig med reparation och service av dina vitvaror! Kontakta oss så åtgärdar vi felet snabbt och effektivt.


Knivsta Hushållsservice reparerar och utför service på din diskmaskin, torktumlare, kylskåp, frys, ugn och tvättmaskin. Vår serviceavdelning har stor erfarenhet av samtliga märken i branschen och hjälper dig med både stora och små reparationer. Med oss får du skickliga tekniker som inte bara jobbar för att lösa felet snabbt på plats, vi lägger även stor vikt vid att ge dig som kund ett personligt bemötande. Så att du får en fungerande ugn, kyl eller tvättmaskin som går som klockan.


Trygga garantier på din reparation
Vi tillämpar förstås trygga garantier för våra kunder. Beroende på vitvarumodell ingår garanti på sex månader för reparation och ett år på reservdelar. Under hela reparationsprocessen svarar vi dessutom på frågor och ger råd, allt för att förebygga problem i framtiden.

Kontakta oss så får du snabb och kompetent vitvaruservice
Välkommen att ringa, maila eller använda kontaktformuläret så bokar vi in ett hembesök för att åtgärda felet. Du når oss på 018-38 00 90 eller info@knivstahushallsservice.se. Redan vid första telefonsamtalet kommer vi ställa frågor om vad det är som inte fungerar, för att kunna lösa ditt problem på bästa sätt.

För att underlätta för oss ber vi att du har information om din vitvara redo när du ringer oss. Modellnummer, produktnummer, serienummer, artikelnummer och en tydlig felbeskrivning ger dig kortare reparationstid och på så vis ett lägre pris i slutändan.