KNIVSTA HUSHÅLLSSERVICE - HOS OSS FÅR DU RÅD

Vi är ett företag som vill ge kunden full service. Med vår långa erfarenhet inom vår bransch kan vi svara på de flesta frågor som rör vitvaror som skötsel, tekniska frågor vid reparation, installation och hjälpa med rätt val inför köp.

Vår butik är välsorterad med de flesta hushållsprodukter ni kan behöva och skulle vi sakna något ni önskar är det inga problem att beställa hem med kort varsel. Till oss kan ni komma med små som stora behov vare sig det gäller en offert på vitvaror till ett helt hus eller bara vill köpa kaffebönor till er espressomaskin. Många kommer in till oss bara för att dricka en kopp kaffe och samtidigt få lite råd om deras maskiner.

För köp av vitvaror till ett helt hus/kök erbjuder vi våra kunder tidsbokning där vi anpassar tiden efter er för att kunna göra en korrekt behovsanalys.

Behöver ni hjälp med reparationer? Vi har en egen serviceavdelning med erfarenhet av samtliga förekommande märken i branschen. Ring eller maila så hjälper vi Er så fort som möjligt.

Behöver ni hjälp med installation? Vi har en egen installationsavdelning med full utrustning och erfarenhet för en smidig och korrekt installation av Er maskin.

Är du fastighetsägare? Vi har avtal med många stora som små företag. De flesta tycker att de får bra priser samt att det är enkelt med ett nummer både för service och försäljning.

Kontakta oss så berättar vi mer.
En artikel om oss:
http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/artikel/ordnar-vitvarorna-med-gladje_KnivstaHushallsservice

Företaget bildades år 2000 av Rickard och Nina Arfvidsson och inrymdes i ett före detta garage. Allt med åren som gått har vi växt och blivit en väletablerad butik. Rickard har över 30 års erfarenhet av vitvarubranschen och leder företagets service och butiks verksamhet. Nina är ekonomiansvarig. Idag har vi sju stycken kunniga medarbetare som är uppdelade ute på fält och i butik. Vi utvecklar oss ständigt och breddar vårt utbud av tjänster och produkter.

PRESSMATERIAL & FILER

Vi annonserar i:
eniro.se
hitta.se
knivstanytt
sigtunabyggden
Blocket.se

HÖRT FRÅN KUND

Proffsig hjälp med guidning hur jag skulle lösa problemet, klart på en kvart, stort tack