FÖRSÄLJNING AV VITVAROR

Är det dags att köpa nytt kylskåp, frys, torktumlare eller ugn?
Vi hjälper dig att navigera rätt i dagens stora utbud, så att du får en produkt till ett bra pris som passar perfekt för ditt hem. Med mer än 20 års erfarenhet av vitvaror vill vi inspirera dig, så att ditt vitvaruköp blir både roligt och enkelt!

I vår fysiska butik hittar du ett brett sortiment av vitvaror från kvalitetsmärken som Electrolux, Miele, Husqvarna och Whirlpool, men också budgetvarianter som är handplockade för sin fina kvalitet. Kontakta oss så hjälper våra vitvaruspecialister dig att ta fram en modell som matchar dina önskemål.


Vi erbjuder dessutom komplett installationsservice, där du får leverans och installation på plats av din nya vitvara – så att den är redo att användas från första dagen. I samband med installationen forslar vi bort din gamla produkt till återvinningen, så du slipper tunga lyft och kan fokusera på din nya kyl eller tvättmaskin. Enkelt, smidigt och smart!

Vänder du dig till oss när du vill köpa vitvaror får du förstås personlig rådgivning och stöd genom hela processen. Söker du en produkt vi inte har i lager? Prata med oss så beställer vi hem den omgående.

Boka gärna en tid med oss redan idag så gör vi tillsammans en behovsanalys. Du når oss på 018–380090 eller
info@knivstahushallsservice.se